Automatically Set Filter After Load?

Discuss MySQL Ajax Table Editor

Automatically Set Filter After Load?

Postby Moebius01 » Mon Jun 03, 2019 3:43 pm

Let me preface this by saying that I have not worked in php or general Web coding in about 13 years, so a lot of this is new, and the rest is taking its time coming back. That said, I'm trying to see if there's a method that could be applied to set a default filter once a record set is loaded.

I know I can set a filter for the query with the setConfig('sqlfilters' option, but in this case I'm trying to do it after the initial query returns. The idea being that I don't want to limit the number of records returned in the query, but want to initially limit the records displayed. Then the user could clear/change the filter if he needed to see additional rows. Is this possible?
Moebius01
 
Posts: 1
Joined: Mon Jun 03, 2019 3:36 pm

Re: Automatically Set Filter After Load?

Postby KarelB » Tue Jul 09, 2019 10:54 am

HI

I don't think this possible from the configuration.

Solutions i can think of :
- All the filters are in the URL, decode the url and set the filter there and encode again.
- Do the normal query and use the filters on the page to get to the state you want and hand the users the complete url
KarelB
 
Posts: 455
Joined: Mon Dec 01, 2008 11:49 pm
Location: The Netherlands


Return to Open Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron